14 Kasım 2014 Cuma

DHMİ 2.KOORDİNASYON TOPLANTISI ESENBOĞA HAVALİMANI`NDA BAŞLADI


Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürlüğü’nün 2014 yılı 2. koordinasyon toplantısı, Esenboğa Havalimanı’nda başladı.

Esenboğa Havalimanı Başmüdürlüğü’nün ev sahipliği yaptığı ve iki gün sürecek olan toplantıya DHMİ Genel Müdürü Orhan Birdal, Genel Müdür Yardımcıları Mehmet Ateş, Mehmet Karakan ve Celal Özuğur ile DHMİ Genel Müdürlüğü Daire Başkanları, Havalimanları Başmüdür ve müdürleri katıldı. Toplantıda, Genel Müdürlüğün ve Havalimanlarının 2014 yılı yatırımları ile faaliyetleri ele alınıyor.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Genel Müdürümüz Orhan Birdal, Havalimanlarında yaşanan uçak ve yolcu ve hareketliliğinin DHMİ’ye de sorumluluklar yüklediğini belirtti. Birdal, “Haftada bir iki tane ancak geçtiği havalimanlarımızda şimdilerde günlük yoğun bir uçak ve yolcu hareketliliği var. Yolcularımız artık daha kaliteli ve lüks hizmet bekliyor. Bizlerde bu konuda gereken tedbirleri alırsak hizmetin kalitesi de artacaktır. Yolcuya yönelik işlerimizde taviz vermeden tedbir almamız lazım. Artık insanlar gördükleri bir olumsuzluğu iletişim çağıyla birlikte sosyal medya aracılığı ile yayıyor. Bunun için sürekli dikkatli olmalıyız ve tedbirlerimizi artırmalıyız.” Dedi.

Genel Müdürümüz Orhan Birdal’ın konuşmasının ardından Havalimanları Başmüdür ve Müdürleri sunumlarda bulundular.

İki gün sürecek olan koordinasyon toplantısının ikinci gününe Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanımız Sayın Lütfi Elvan’da katılması bekleniyor.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder